interactive print bij Bruka Service

Interactive print

Print komt tot leven met interactive print. Augmented reality is steeds meer in opkomst. Een van de toepassingen is interactive print, waarmee u eenvoudig content toevoegt aan printmedia. Interactive print verbindt de offline wereld met de online wereld, het vormt de brug tussen print en digitaal! De lezer fotografeert met de smart Phone of tablet het document en ziet op zijn beeldscherm interactieve vensters die rechtstreeks doorverwijzen naar de bijbehorende informatie.

Hoe kan Bruka interactive print voor u inzetten?

Wanneer u printmedia besteld bij Bruka, kunt u dit laten voorzien van een digitale laag. De techniek die Bruka hiervoor gebruikt heet Clickable Paper, ontwikkeld door Ricoh. Of het nu gaat om een kaart, direct mail, folder of als onderdeel van een CrossMedia campagne, alle offline media kunnen interactief gemaakt worden. Zelfs als u kort geleden printmedia heeft besteld, kunt u dat nu ook nog laten omzetten naar interactive print. De smart Phone herkent de interactieve laag en geeft aan welke links klikbaar (clickable) zijn. Deze links worden door u aangegeven en door ons voorzien van een digitale laag. De ontvanger van de printmedia hoeft alleen maar eenmalig de gratis app te installeren en een foto te maken van de content. Deze pagina met de links is altijd opnieuw oproepbaar, zonder dat de klant de pagina weer opnieuw hoeft te fotograferen. Meer informatie hierover of wilt u live een demo zien van interactive print? Mail of bel naar Bruka Service B.V. en wij kijken samen met u wat de mogelijkheden voor u kunnen zijn.

Belangrijkste voordelen van interactive print

• Koppelt drukwerk aan verschillende media door middel van beeldherkenning
• De interactieve afdruk geeft snelle toegang tot foto’s, video/multimedia, websites, e-commerce portals en sociale netwerken
• Geen markering, bewerking of opnieuw opmaken van het bronmateriaal vereist
• Onze Clickable Paper dienst heeft geen beperkingen zoals QR-codes en Layer
• De mobiele app voor iOS en android is gratis te downloaden
• Verhoogt het merkbewustzijn onder uw klanten
• Biedt app-gebruikers de mogelijkheid om direct te communiceren via social media
• Biedt gegevensanalyse om campagnereacties te meten en de ROI inzichtelijker te maken
• 6 hotspots (links) per pagina mogelijk
• Hotspots (links) kunnen op een later tijdstip gewijzigd worden

Clickable paper

De CP clicker in actie zien!

Met Clickable paper kunt u deze pagina scannen.