e-mailmarketing bij Bruka Service

E-mail marketing

Wilt u (potentiële) klanten op een persoonlijke manier bereiken?
E-mail marketing, dat wil zeggen het direct benaderen van een klant door middel van een e-mail is daarvoor een goedkope, snelle en meetbare methode.
Bruka kan u hierbij van dienst zijn.

Strategie

E-mail marketing moet op een zorgvuldige wijze worden ingezet. U wilt tenslotte niet overkomen als spammer. Er zijn vele onderzoeken gedaan naar het ideale aantal contactmomenten. Bruka adviseert u graag bij de opzet en uitvoering van een e-mail campagne.

Databewerking

Een goed e-mail bestand is cruciaal voor succesvolle e-mail marketing.
Bruka is specialist in databewerking. We zorgen voor een optimaal bestand.

Personalisatie

Beeldpersonalisatie in uw e-mail? Een gepersonaliseerde bijlage of folder toevoegen?
Bruka heeft alle tools in huis om dit perfect vorm te geven.

Ervaar de kracht van beeldpersonalisatie:
Beeldpersonalisatie e-mail marketing

Verzenden

Bruka heeft eigen servers, waarmee grote aantallen e-mails tegelijkertijd verzonden kunnen worden. We zorgen ervoor dat de opmaak van de e-mail geschikt is voor diverse e-mail clients en mobiele apparaten, responsive is tenslotte de norm tegenwoordig. En uiteraard doen we ook een spamfilter check.

Evaluatie

Een groot voordeel van e-mail-marketing is de mogelijkheid de respons te evalueren. Wie opent de e-mail? Wie klikt er op een link? Welke links blijken het meest interessant voor uw klant?
Bruka gebruikt software van Direct Smile waarmee dit soort zaken direct meetbaar zijn. Zo krijgt u inzicht in de interesses van uw klanten en het effect van uw campagne.

Meer weten over e-mail marketing door Bruka?

Uw e-mail marketing laten uitvoeren door Bruka betekent dat het hele traject efficiënt en professioneel wordt uitgevoerd.