direct mail bij Bruka Service

Direct mail

Direct mail neemt al jaren een prominente plaats in de mediamix in. En terecht! Via direct mail kunt u zeer gericht uw doelgroep persoonlijk benaderen. En hoe persoonlijker de communicatie, des te hoger de attentiewaarde en de respons. Digitaal printen is het proces dat dit mogelijk maakt.

Digitaal printen

Digitaal printen maakt het mogelijk om vergaande personalisatie door te voeren, zowel in tekst- als in beeldmateriaal. Hierdoor krijgt iedere ontvanger een persoonlijk, op hem of haar individuele situatie toegespitste boodschap. Maar digitaal printen biedt nog veel meer voordelen! Heeft u in uw organisatie ook te maken met korte doorlooptijden van acties? Wilt u inspelen op de actualiteit? Toch nog snel een extra korting doorvoeren of een productspecificatie aanpassen? Met digitaal printen bent u een stuk flexibeler dan met drukwerk. Bovendien wordt er nooit teveel geproduceerd, hoeft u geen voorraden aan te leveren en aan te houden, hetgeen niet alleen kostenefficiënt maar ook beter voor het milieu is.

Couverteren

Couverteren, ook wel envelopperen of verpakken genoemd, is het proces waarbij de items bij elkaar komen en in de envelop gedaan worden. Dit kan zowel machinaal als handmatig. Onze geavanceerde couverteermachines zijn toegerust om meerdere bijlagen bij te steken. Uiteraard kan dit alles synchroon, waarbij de gegevens van klanten gematched worden met de bijlagen. Wij verwerken C4 en C5 enveloppen machinaal. Heeft u een actie met bijzondere afmetingen? Of dient er een gimmick ingestoken te worden? Dan kunnen wij dit ook handmatig voor u verpakken. Ons productieteam staat voor u klaar!

Uw directmail uitbesteden bij Bruka?

U wilt een persoonlijke kortingsvoucher aan de brief toevoegen? U wilt een dubbelgevouwen kaartmailing verzenden? Bruka heeft ook alle nabewerkingsapparatuur in eigen huis, zoals snij-, vouw-, ril- en perforeermachines.

Uw mailing uitbesteden bij Bruka betekent dat het hele direct mail traject efficiënt en professioneel wordt uitgevoerd:

  • We optimaliseren uw databestanden
  • Hebben alle faciliteiten voor een perfecte grafische vormgeving
  • Onze geavanceerde printtechniek levert een resultaat dat niet te onderscheiden is van full colour drukwerk
  • Uw mailpakketten worden zorgvuldig samengesteld: meerdere bijlagen synchroon ingestoken, gecouverteerd (in envelop verpakt) en verzendklaar gemaakt.
  • We bieden uw mailing aan bij de post
  • We denken met u mee om uw mailing tot een succes te maken

Bruka heeft alle moderne technieken in huis en heeft al meer dan 35 jaar ervaring in de direct mail branche. Wij verzorgen al onze diensten zelf, waardoor we nog meer flexibiliteit kunnen bieden. Tot grote tevredenheid van onze opdrachtgevers, waarvoor wij van een aantal het direct mail traject al sinds onze oprichting mogen uitvoeren.